Βιογραφικό | Madalena
Get Adobe Flash player

Βιογραφικό

Σε πορεία αναζήτησης

1511217_10205734090974808_4282623049910507449_n

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία. Εργάστηκα επί χρόνια σε πολυεθνικές και τράπεζες ως διοικητικό στέλεχος.

Το 2000, όταν γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου, μια σειρά από γεγονότα με οδήγησαν στο να σταματήσω τη δουλειά μου και να ασχοληθώ με το μεγάλωμα της. Αυτό αρχικά φάνηκε να είναι μια άσχημη εξέλιξη. Ο κόσμος μου είχε γυρίσει ανάποδα. Δεν έβρισκα νόημα σε τίποτα, το μόνο που ήξερα ήταν ότι επειγόντως χρειαζόμουνα βοήθεια για να βγω από αυτή την κατάσταση.

Έτσι, ξεκίνησα να παρακολουθώ Μαθήματα Αυτογνωσίας και Ομάδες Προσωπικότητες.
που με βοήθησαν να σταθώ στα πόδια μου, να ερμηνεύσω συμπεριφορές, να κατανοήσω καλύτερα τον εαυτό μου. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα αυτής της διαδρομής. Παράλληλα με την αυτογνωσία, ξεκίνησαν οι πειραματισμοί μου στο χώρο της θεραπευτικής, με Ενεργειακά Μαθήματα, Βιοενεργειακή Θεραπεία.

Στη συνέχεια στράφηκα πιο πολύ στο θεραπευτικό κομμάτι και μέσα μου άνοιξαν καινούργια πεδία θεραπευτικά, καθοδηγητικά. Αυτή ήταν η αρχή για να ξεκινήσω να μεταφέρω και σε άλλους ανθρώπους αυτά που για μένα ήταν ο δρόμος για μια ζωή καλύτερη μέρα με τη μέρα:

  • Παρακολούθησα το πρώτο επίπεδο Κρυσταλλικής Θεραπείας.
  • Είμαι Master – Teacher στο Ουσούι Ρέϊκι, (Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι)
  • Έχω εκπαιδευτεί στο Reconnective Healing από τον Dr. Eric Pearl (Επανασυνδετική Θεραπεία)
  • Παρακολούθησα το πρώτο επίπεδο του EFT (Emotional Freedom Techniques)

Η διαρκής αναζήτηση με οδήγησε στα Σεμινάρια επικοινωνίας με Αγγέλους και Αναληφθέντες Δασκάλους (τρία επίπεδα) που ήταν η αρχή για να ακούσω κ να εμπιστευτώ αυτή την φωνή μέσα μου κ να της επιτρέψω να με καθοδηγήσει.και στη συνέχεια στην ολοκλήρωση του διετούς προγράμματος της Ακαδημίας Κρύων στην Αγγελική Συμβουλευτική & Θεραπευτική.

Παρακολούθησα βιωματικά τη θεραπευτική μέθοδο «Αγγίζοντας και Θεραπεύοντας την Ψυχή», διάρκειας 12 μηνών.

Ολοκλήρωσα με επιτυχία το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα, για το δίπλωμα του «Πιστοποιημένου Εκπαιδευτή» (Yoga Trainer) στο κέντρο Guru Ram Das Ashram.
Παίρνω μέρος σε workshops της Kundalini Yoga, καθώς και διοργανώνω για λογαριασμό της Lead Teacher’s Trainer Amar Dev Kaur, στη Β. Ελλάδα.

Διδάσκω σε workshops, σε studios της Θεσσαλονίκης.

Ασχολούμαι με τη μετάφραση βιβλίων της Κουνταλίνι Γιόγκα.

Παρακολουθώ την εκπαίδευση για το Sat Nam Rasayan, μια πνευματικού τύπου τεχνική θεραπείας διαμέσου του διαλογισμού.

Διδάσκω Kundalini Υοga στο Αrmonia Yoga Studio και σε άλλα studios της Θεσσαλονίκης, από τον Φεβρουάριο του 2012, καθώς και Kundalini Υοga για εγκύους.

Σε εβδομαδιαία βάση, καθοδηγώ ομάδα διαλογισμού, κάνω συνεδρίες Επανασυνδετικής Θεραπείας (Reconnective Healing) και Ρέικι, Σεμινάρια Ρέικι, Συνεδρίες Διαισθητικής Συμβουλευτικής.

Τον Ιούλιο του 2015, εκδόθηκε η πρώτη μου ποιητική συλλογή με τίτλο «Ταξίδι της Ψυχής Μου».

Είναι μητέρα τριών παιδιών.