Καλώς Ορίσατε | Madalena
Get Adobe Flash player

Καλώς Ορίσατε

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο της θεραπευτικής! Έναν κόσμο στον οποίο όλοι μας, αν το συνειδητοποιήσουμε και το θελήσουμε, είμαστε οι μάγοι της κάθε στιγμής μας.

Οι θεραπευτικές δυνατότητες υπάρχουν σε όλους μας ακόμα και αν δεν το έχετε παρατηρήσει. (πχ Η μαμά θεραπεύει το μικρό της που έχει χτυπήσει όταν το φιλάει, ή εμείς οι ίδιοι θεραπεύουμε τον εαυτό μας όταν έχουμε χτυπήσει και φέρνουμε ασυναίσθητα τα χέρια μας στο πονεμένο σημείο, οπότε αυτό μετά από λίγο ηρεμεί και ο πόνος υποχωρεί).

Η θεραπευτική εμένα, ως θεραπευτή του εαυτού μου, με βοήθησε να χαλαρώνω, να κάνω το καλύτερο που μπορώ και μετά να αφήνομαι και να εμπιστεύομαι, χωρίς να προσδοκώ κάποιο αποτέλεσμα, γιατί αυτό που έρχεται είναι πάντα το καλύτερο και ο καθένας μας εισπράττει και βιώνει αυτό που είναι έτοιμος και χρειάζεται κάθε στιγμή.

Με βοήθησε να στρέφομαι στον εαυτό μου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά και να αναζητώ την αιτία, το λόγο που γίνονται όλα, ακούγοντας την εσωτερική μου καθοδήγηση.

Με έμαθε να νοιώθω αγάπη. Γιατί η θεραπευτική είναι από την αρχή μέχρι το τέλος αγάπη, που μεταφράζεται σε αποδοχή, κατανόηση, στήριξη, εμπιστοσύνη, άνοιγμα καρδιάς, ένωση.

Με έμαθε να επικοινωνώ και να ξεπερνάω την μονάδα του εαυτού για την ομάδα του συνόλου.

Με έμαθε να βοηθάω, μέσα από τα δικά μου βιώματα και τις δικές μου αλήθειες, άλλους ανθρώπους, χωρίς ποτέ να ξεχνάω ότι θεραπεία σημαίνει ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ και τον βοηθάω να ξαναπάρει στα χέρια του τη δύναμή του γιατί κάθε ασθένεια που εκδηλώνεται, μας αφαιρεί το σθένος μας, τη δύναμή μας.

Ο δρόμος της θεραπείας είναι ανοδικός αλλά δεν τελειώνει ποτέ γιατί δεν υπάρχει τέρμα προς τα πάνω…