Τι αγαπάω να κάνω | Madalena
Get Adobe Flash player

Τι αγαπάω να κάνω

Δρόμοι αφύπνισης

Αυτό που επιδιώκω, είναι να ασχολούμαι με όσα αγαπώ, όσα με εμπνέουν και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερη.

Βλέποντας σ΄ αυτή τη διαδρομή το πόσο όλα αυτά μεταμόρφωσαν τη δική μου ζωή και τη ζωή των ανθρώπων γύρω μου, θέλω να τα μεταφέρω και σε άλλους, σ΄όσους κάθε φορά είναι έτοιμοι για ένα διαφορετικό δρόμο στη δική τους διαδρομή.

Πολλές φορές ένιωσα ότι αυτά που τόσο απλόχερα μου δίνονται όταν εγώ είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα, θέλω το ίδιο απλόχερα να μεταδώσω και στους άλλους, όταν αυτοί το επιλέξουν.

Το Reiki, η Επανασυνδετική Θεραπεία, η Κουνταλίνι Γιόγκα και τα μαθήματα Αυτογνωσιακής Ενδυνάμωσης, το καθένα χωριστά και όλα μαζί είναι μονοπάτια της εσωτερικής πορείας, διαδρομές αναζήτησης, τρόποι αφύπνισης. Κάτι από όλα αυτά είναι κατάλληλο για τον καθένα. Κάτι από όλα αυτά μπορεί να είναι η αφετηρία για κάτι άλλο. Ο δρόμος της πορείας προς τον Εαυτό δε σταματάει.

Εγώ επιλέγω να είμαι εκεί, για τον καθένα, συνοδοιπόρος στο δρόμο του, βοηθός. Γίνομαι η υπενθύμιση της εσωτερικής του δύναμης που προσωρινά έχει ξεχάσει. Θέλω να είμαι ο καθρέφτης που αντανακλά το φως που κρύβει μέσα του. Νιώθω χαρά όταν καταφέρνω να αφυπνίζω την πίστη στο εσωτερικό του κομμάτι.

Αυτά που αγαπώ είναι αυτά που κάνω.
Αυτά που κάνω είναι όσα η ψυχή μου ορίζει.