Τι είναι για εμένα | Madalena
Get Adobe Flash player

Reconnective Healing

Τι είναι για εμένα

To Reconnective Healing είναι κάτι που όσο κι αν προσπαθήσεις, δεν μπορείς με λόγια να περιγράψεις. Μπορείς να το νοιώσεις γιατί είναι μόνο αισθήσεις, διαφορετικές κάθε φορά, ανάλογα με το επίπεδο συνειδητότητας του καθένα, ανάλογα με το τι είναι έτοιμος να δει και να νοιώσει. Το βέβαιο είναι ότι θα νοιώσει, σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεται, αρκεί να είναι ανοιχτός να δεχτεί όλο αυτό το ευεργετικό κύμα ενέργειας.

Είναι όπως όταν κοιτάμε τον ουρανό και βλέπουμε μόνο μερικά αστέρια, παρ’ όλο που ο ουρανός είναι γεμάτος. Αν αφεθούμε και αποδεχτούμε ότι μπορεί να υπάρχουν μερικά ακόμα που τώρα δεν βλέπουμε, το πεδίο μας θ’ ανοίξει και θα δούμε όλο το μεγαλείο του ουρανού.

Το Reconnection μας συνδέει με το φωτεινό κομμάτι μέσα μας, μ’ αυτό που κάποτε ήμασταν και μας βοηθάει να το ανακαλέσουμε και να οδηγηθούμε, να συνδεθούμε μ’ αυτό, αλλάζοντας την ζωή μας ολόκληρη.

Κάθε συνεδρία είναι διαφορετική κι αφήνει άλλα πράγματα να φανούν, αυτά που εκείνη τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να δούμε και να θεραπεύσουμε και στα τρία επίπεδα: υλικό, νοητικό, συναισθηματικό.

Είναι σαν το καπέλο του ταχυδακτυλουργού. Όσο βάζεις το χέρι σου μέσα βγάζεις καινούργια πράγματα, αισθήσεις, εμπειρίες.

Φώς και πληροφορίες είναι το μεγαλύτερο δώρο που το Reconnection απλόχερα μας προσφέρει!